باسلوق، سوغات سنتی و محلی ساوه

باسلوق، سوغات سنتی و محلی ساوه

ساوه - باسلوق، سوغات و شیرینی سنتی ساوه، تهیه شده از مغز گردو و شیره انگور، حاصل دسترنج زنان روستایی این شهرستان است.

ادامه نوشته

عملیات احداث دریاچه مصنوعی شمال شهر ساوه پایان یافت

 

ساوه- معاون عمرانی شهردار ساوه گفت: عملیات احداث دریاچه مصنوعی پارک بسیج 2 واقع در شمال شهر ساوه پایان یافت.

ادامه نوشته

سالروز شهادت وارث علم نبیّین:روایت تکان‌دهنده امام باقر(ع) درباره حوض کوثر

 حضرت امام محمد باقر(ع) می‌فرمایند: روز قیامت، چون جماعتی را از کنار حوض کوثر دور می‌کنند، حضرت رسول(ص) می‌گریند و می‌فرمایند: چگونه نگریم بر جماعتى که از شیعیان على‌بن‌ابى‌طالب بوده و به سوی دوزخ روان می‌شوند؟!

خبرگزاری فارس: روایت تکان‌دهنده امام باقر(ع) درباره حوض کوثر

امام محمد باقر(ع) می‌فرمایند: تو را به پنج چیز سفارش می‌کنم: اگر مورد ستم واقع شدی، ستم مکن! اگر به تو خیانت کردند، خیانت مکن! اگر تکذیبت کردند، خشمگین مشو! اگر مدحت کردند، شاد مشو! و اگر نکوهشت کردند، بی‌تابی مکن!

برداشت انار درساوه

ساوه :خواص اعجاب انگیز انار

 

 

آب انار دارای قند تانن و ماده مفید دیگری به نام مانتین است كه برای كبد خوب می‌باشد و موجب تصفیه كبد می‌گردد. انار به دلیل داشتن مقادیر زیادی ویتامین A در رشد اطفال بسیار تاثیرگذار بوده و ویتامین B موجود در انار اعصاب را تقویت می‌كند. همچنین به علت دارا بودن مقادیری از ویتامین B-6 ضد استفراغ می‌باشد.

مصرف آب انار یا عصاره آن برای خانم‌های باردار بسیار توصیه شده زیرا علاوه بر رفع ویار به دلیل غنای بالای این میوه از نظر ویتامین‌ها، موجب رشد مناسب جنین می‌شود.

آب انار همچنین در درمان اسهال نیز موثر است. نوع جنگلی و خودروی آن كه به ناردان معروف است كاربرد زیادی در درمان اسهال دارد. جوشانده انار در درمان زخم و ورم معده بسیار مؤثر است.

همچنین آب انار شیرین برای درمان یرقان تجویز می‌شود. نگاه داشتن آب انار ترش در دهان باعث از بین رفتن جوش‌های دهانی و برفك می‌شود.آب انار شیرین صفرا بر بوده و معده و كبد را تقویت می‌كند و در درمان تب‌های صفراوی و امراض جلدی مؤثر است و برای همین آب انار شیرین یا ترش را با پیه و شكر به هم می‌مالند و معجعونی تهیه می‌شود كه 5 تا 10 سیر آن برای مداوای امراض فوق بسیار مفید است.

آب انار، خاصه انار شیرین بدن را فربه و غذا را جوهر كشی نموده و به سبب رسیدن جوهر اغذیه به بدن شده و خارش بدن را رفع می‌كند.چون سر انار را سوراخ كرده، آن را روغن بادام شیرین پر كرده، درش را نهاده و كنار آتش ملایم بگذارند و به دفعات آن را حركت بدهند تا روغن جذب انار بشود و چندان روغن ریخته به این صورت عمل كنند تا دیگر جذب روغن نتواند كرد، آنگاه مكیدن این روغن به مقدار جرعه ای درد و خشكی و سرفه و آزار و حلق و شش و سینه را علاج می‌كند.

خوردن آب انار تشنگی، استسقا و ورم معده و بدی و در هم ریختگی مزاج را علاج می‌كند.چون انار میخوش و ترش و شیرین را با آب و پوست و تخمه خوب بپزند و بكوبند و بمالند جرب و حكة صفرائی و هرگونه خارش و آزار موضع پوست را كه حرارت و خشكی باشد بر طرف می‌نماید./س